torsdag 24. januar 2019

Lag- og foreningerskjema - forklart!

Hvem er det som bruker de ulike kulturarenaene? Hva driver folk med? Hvem er de? Og hvordan jobber de? Dette er ting som en kultursjef er nysgjerrig på.

Det finnes fra tidligere et register for lag- og foreninger. Dessverre er disse dataene borte. Nå trenger vi kontakt med dere. Vi vil ha dere med på reisen til nytt kulturhus, bedre øvingslokaler, mangfold og kontaktinformasjon.

Dette gjelder IKKE idrettslag. Idrettsrådet har full kontroll på dere :-)

For å få til dette har vi lagd et skjema. Her vil vi at alle lag- og foreninger registrerer seg. Det betyr alle - store som små. Festivaler kan registrere seg. Vi vil også at små interessegrupper registrerer seg. En slik oversikt gir oss mye bedre handlingsrom til å hjelpe, legge tilrette, utvikle, støtte og koble sammen.

I denne podkasten forklarer jeg (kultursjefen) hva vi tenker med skjemaet. Når dette er ferdig vil vi blant annet invitere inn til ulike møter, debatter og dele informasjon om alt som skjer på kulturfeltet.



Her er skjemaet:




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Lag- og foreningerskjema - forklart!

Hvem er det som bruker de ulike kulturarenaene? Hva driver folk med? Hvem er de? Og hvordan jobber de? Dette er ting som en kultursjef er ny...